DPC Stallions Night
Een unieke show met de beste (sport)pony hengsten van Nederland

Na de succesvolle eerste editie van het ‘Dutch Pony Championship’ , de talentenjacht naar jonge dressuur- en springpony’s, heeft de stichting opnieuw de handen ineengeslagen om een nieuw plan uit te rollen. Met gepaste trots presenteren zij aan alle liefhebbers van pony’s in Nederland een nieuwe show met de allerbeste sportpony hengsten van ons land. De ‘DPC Stallions Night’ belooft een feestje te worden en wij willen u en uw hengsten uitnodigen erbij aanwezig te zijn!

Waar & wanneer
Op zaterdag 18 maart, aanvang 19:30 uur bij Manege Zilfia’s Hoeve te Houten. Een unieke en centraal gelegen locatie, met Grand Café ‘Tante Fie’ voor een diner vooraf of een gezellige afterparty.

Uw hengst in de spotlight
Bent u in het bezit van een Nederlands goedgekeurde C-, D- of E- pony hengst dan mag u de DPC Stallions Night niet missen! Reageer snel op onze uitnodiging of schrijf u in via secretariaat@dutchponychampionship.nl. Ons nieuwe bestuurslid Lianne van Eerden voorziet u van alle informatie, zodat u uw hengsten optimaal in de spotlights kunt zetten, zowel onder het zadel als aan de hand.

DPC Business Club
Wist u dat wanneer u een hoefijzer koopt van de DPC Business Club u 1 hengst mag showen deze avond? De opbrengst van de DPC Business Club wordt oa beschikbaar gesteld aan de fokkers van de winnende pony’s op de Dutch Pony Championship finale in september 2023 te IJsselmuiden. Meer informatie: klik hier

Bezoeker
Wij hopen vele bezoekers te ontvangen op deze unieke show! Het zal een avond worden waar u een nieuwe hengst kunt scouten voor uw merrie, de vader van uw pony kunt ontmoeten of uzelf kunt verdiepen in de Nederlandse ponywereld. De doelstelling van dit nieuwe initiatief is om u te overtuigen van de kwaliteiten van de Nederlandse ponyhengsten van verschillende stamboeken. Het belooft een gevarieerd programma te worden en u gaat naar huis met een prachtige naslagwerk waarin u zich nogmaals kunt verdiepen in de stars van deze avond.

Op de hoogte blijven?
Bezoek onze website www.dutchponychampionship.nl waarop u alle informatie vindt van zowel de talentenjacht als de DPC Stallions Night. Ook zijn wij zeer actief op social media @dutchponychampionship. Bent u geïnteresseerd in onze stichting of bereid ons te ondersteunen? Neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Tot ziens op zaterdag 18 maart in Houten bij de DPC Stallions Night!

Voor hengstenhouders die hun hengst aan willen melden, klik hier voor het aanmeldformulier!