DEELNEMEN

Heb jij een vierjarige, vijfjarige of zesjarige sportpony, categorie C, D of E? En ben je lid van de KNHS? Dan is het Dutch Pony Championship iets voor jou en jouw pony! Rijd je dressuur? Dan kun je je aanmelden voor één van de voorrondes bij een stamboekkeuring (zie Wedstrijdkalender). Heb je een springpony? Dan kun je je direct aanmelden voor de finale, aan het eind van het buitenseizoen.

Prijzen

Uiteraard laten we je niet naar huis gaan zonder mooie prijzen. Dat hebben jij en je pony tenslotte verdiend! Wat we precies gaan uitreiken, is iedere keer weer een verrassing. Naast een te winnen geldprijs tijdens de finale en gebruiksvoorwerpen zetten we de winnaars in het zonnetje op onze Wall of fame! Tijdens de selectiewedstrijden zijn er gebruiksvoorwerpen te winnen en natuurlijk een prachtig rozet voor elke deelnemer. De top drie per leeftijdscategorie krijgt daar nog een extra rozet bij uitgereikt tijdens de prijsuitreiking te pony.

Fokkers

Ook de fokkers van de winnende pony’s tijdens de finale worden nadrukkelijk bij de prijsuitreiking betrokken. Want fokkerij en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! Voor de fokkers ligt een mooie fokkerspremie klaar welke zij tijdens de finaledag in ontvangst kunnen nemen indien zij aanwezig zijn deze dag.

Ben je enthousiast geworden?
Meld je dan snel aan! Vul het online deelnameformulier in en je ontvangt na je betaling van ons een bevestiging.

Heb je vragen over (het deelnemen aan) het DPC? Neem dan contact op.
Vergeet niet eerst de voorwaarden te lezen in het reglement/vraagprogramma.