DPC Stallions Night 2024

Spetterende tweede editie DPC Stallions Night

HOUTEN – Afgelopen zaterdag, 16 maart 2024, was het eindelijk zover. De prachtige locatie van Zilfia’s Hoeve in Houten bood wederom het podium voor de DPC Stallions Night. Met een uitverkochte tribune en zo’n vijftig ponyhengsten die in de baan verschenen, was de tweede editie wederom enorm geslaagd.

De kantine, waar eveneens een hapje gegeten kon worden bij Grand Café ‘Tante Fie’ stroomde a al vroeg vol, en om 19.00 uur ging de DPC Stallions Night van start. Er was voor ieder wat wils: van een gave show van twee Du Bois-hengsten onder het zadel (Ducati du Bois met Jailey Kraak en Davinci du Bois met Marjolein van den Bosch), tot de nodige jonge hengsten aan de hand die dit jaar zijn aangewezen/goedgekeurd, NK-winnaar Pronk Stables Geronimo Taonga met amazone Bridget Lock, en springtoppers zoals Zeppe van de IJsseldijk VDH met Stacey van der Haar en Bruno Mars met de Zweedse Pernilla Josse.

Het programma werd geopend door twee DPC-winnaars van afgelopen jaar: Bo Leijten met Durello (dressuur) en Caro Lize Wessels Boer met Midnight Miracle (springen), onder begeleiding van de zangeres Rosanna, die vanuit Spanje was over gevlogen om prachtige optredens te verzorgen. De opening werd aangevuld door het demoteam van de Houtense dansstudio DYNAMITE, die al aan EK’s hebben deelgenomen, en er kwam eveneens een veulentje in de baan. Ook werd er een klein uitstapje gemaakt naar de paarden: Grand Prix-amazone Kristen Brouwer liet een prachtig staaltje dressuur zien met haar sympathieke vosruin Kinetic S (v. Negro).

De hengsten volgden elkaar in snel tempo op en door de verschillende presentaties was er veel afwisseling. De stampvolle tribune, statafels met barkrukken en staplekken lieten er geen twijfel over bestaan: veel ponyliefhebbers waren aanwezig op deze succesvolle tweede editie.

Deelnemende hengsten Stallions Night 2024

A New Story
Amalia’s Joep
Amalia’s Marcus
Brian K
Brummerhoeve Redd H
Cappuccino van Paemel
Coca Cola
Coco
Coelenhage’s Chaplin
Cream de Luxe DV
D&R Sportpony’s Cosmoledo
D&R Sportpony’s Made in Holland ACB
D&R Sportpony’s Orchard Bellingcat
D&R Sportpony’s Ziro La Di
Davinci du Bois
Den Haag PP
Diamond Style
Donatello van ‘t Molenbosch
Dreams Cooper V de Loensdelle
Ducati Du Bois
Ellinor J
Friedrichshof Kents Diamond
FS Mr. Gold
Golden Daim F
Golden Star G
Goldwin’s Hoeve’s Dreamy
Groenoord’s Raw Diamond
Gruyter’s Bruno Mars
Gulikshoeve’s Menno
Hania’s Memphis
Happy v.d Ponderosahoeve
Harvey’s Dream of Gold
Heihoeve’s berlin VDH
Heihoeve’s Neptunus
Isala’s White Gold
Kantje’s Post Men
Libenti’s Milagro
Lincoln van den Hout
Molenberg’s Quin
Moonshine
Mr. Duke
Nadal DMV
Nilo
Noordhof’s Suprise
O’Atje A.T HSL RM
Peterlena Hoeve’s Fridus
Pronk Stable’s Cicero de Umme
Pronk Stable’s Geronimo Taonga
Rondo’s Grandeur
The Mickle’s Moxie
Zeppe van de IJsseldijk VDH