Zonder sponsoren bestaat een stichting niet, en voor de bedrijven en individuen die ons steunen doen wij graag wat terug. Zo werd er op woensdag 17 januari een nieuwjaarsborrel georganiseerd bij Stal Brouwer in Gameren voor de hoofdsponsoren, stamboeken en een aantal belangrijke vrijwilligers. De familie Brouwer ontving ons heel gastvrij en we hebben er een gezellige avond van gemaakt.
Na een welkomstwoord door DPC-voorzitter Lars Pronk kregen we een interessante rondleiding over het mooie bedrijf. Over elk paard werd iets verteld door Kirsten of Anne Marie Brouwer. Hierna was het tijd voor een informatief woord door Piet Boelhouwer van het bedrijf BTTS Horsetrucks (tevens hoofdsponsor vanaf het eerste uur!). Een leuke inkijk in zijn bedrijf, zijn motiverende woorden over de samenwerking met het DPC en een paar handige tips betreft regelgeving omtrent de paardenwagens werden besproken.

Inmiddels had Kirsten haar vijfjarige zwarte hengst Ohio losgereden en genoten we van een prachtige presentatie. Anne Marie vertelde ondertussen meer over hun visie omtrent het opleiden van een jong paard. Ohio (Kaiman x Grand Galaxy Win x Fidertanz) is goedgekeurd bij het Oldenburg en Hannover stamboek en liet zich van zijn beste kant zien. Na hun prachtige presentatie deed hij er tijdens het applaus zelfs nog een schepje bovenop!

Daarna werd er een brainstormsessie gehouden over verschillende vraagstukken waarbij het DPC graag zijn sponsoren, stamboeken en belangrijke vrijwilligers betrekt. Er kwamen veel goede suggesties, die we weer meenemen voor het seizoen van 2024.
Tot slot was er tijd om gezellig bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen bedankt voor een prachtige avond, met in het speciaal de familie Brouwer!