Meer dan twintig showdekens zijn er verstuurd naar de organisatie van het Dutch Pony Championship! Donkerblauw, met rood-wit-blauwe vlag erop, een opvallende bilkoord en andere ornamenten … wie wil zo’n flashy deken nu niet voor zijn of haar pony? Hoofdsponsor Hypostore stelt ze beschikbaar voor alle winnaars van een rubriek tijdens de voorselecties!

“We vinden het superbelangrijk en goed dat er aandacht is voor de ponysport en dat er weer een competitie is voor talentvolle jonge pony’s.” Aan het woord is Nicole Romkes, oprichter en eigenaresse van Hypostore, een jonge online ruitersportzaak die dit jaar ook haar deuren opende van een megastore in Emmeloord, waar je werkelijk alle nieuwe en exclusieve producten voor paard en ruiter.

Alles voor paard en ruiter op 2000 m2
In 2010 startte Nicole met haar bedrijf, dat al snel uit z’n jas begon te groeien. Dat zal nu niet zo snel gebeuren; begin dit jaar opende de megastore in Emmeloord. 2000 m2 showroom/winkeloppervlakte én nog eens meer dan twee keer zoveel magazijnruimte. Bijna alles is dan ook op voorraad beschikbaar, in alle kleuren en maten. Natuurlijk is er ook een uitgebreide webshop waar je alles kunt bestellen.

Fokproducten over de hele wereld
Nicole is geen onbekende in de ponywereld, en ze draagt de ponysport dan ook een warm hart toe. “Elk jaar fokken we één of twee veulentjes, die het heel goed doen in de sport. Onze Deutsche Reitpony-fokproducten zijn heel erg geliefd. We kregen onder andere twee hengsten goedgekeurd in Duitsland. In de VS werd een fokproduct uitgeroepen tot beste pony van het jaar, en ook in Oostenrijk loopt een pony die bij ons geboren is.”

Kwaliteit voor elke prijs
Bij Hypostore vind je alles op het gebied van paardensport: kleding, caps, wedstrijdoutfits, hoofdstellen, en dekens en dekjes, in alle kleuren die je maar kunt verzinnen. “De keuze is reuze, er zit altijd wel iets bij wat bij jou past”, vertelt Nicole trots. “We hebben kwaliteitsvolle merken, van heel betaalbaar tot exclusief. Een goede en modieuze cap vind je bij ons bijvoorbeeld voor 50 euro, maar ook voor 1.500! We volgen de laatste trends, zodat je – als je dat wilt – er altijd hip bij loopt.”

Showdeken voor de winnaars
“Heel gaaf dat Hypostore de winnaars van alle categorieën op alle voorselecties van zo’n mooie deken mag voorzien. Je bent dan wel mooi de enige met zo’n exclusieve deken 😊! Ik hoop dat jullie fijne en gezellige wedstrijden hebben en wens iedereen heel veel plezier en succes!”

Meer weten over Hypostore? Kijk snel op de website: www.hypostore.nl