Nieuw bij het Dutch Pony Championship: de ‘’DPC Young Yalent’’ clinic voor 3 t/m 7 jarige C/D/E dressuurpony’s! Had het je achteraf toch wel erg leuk geleken om mee rijden, of heb je meegereden en ben je niet uitgenodigd voor de finale? Dan is dit een super leuke kans om alsnog mee te rijden op de prachtige locatie en ambiance van de Deltaruiters in Ijsselmuiden op zaterdag 3 september!

Onze competitie bestaat uit een rubriek 4-, 5- en 6 jarige dressuurpony’s en met het oog op volgend jaar kunnen toekomstige deelnemers, zowel ruiters als pony’s, op deze manier vast kennismaken. Uiteraard ook erg leuk voor deelnemers die al hebben deelgenomen, of dat leuk hadden geleken, maar benieuwd zijn naar tips & tricks voor volgend jaar. Ook leerzaam en natuurlijk toe te passen tijdens andere wedstrijden! Deze clinic wordt verreden in groepjes van 2 of 3 pony’s.

Tevens een fijne laagdrempelige kans voor de 3 jarige pony’s: van deze groep verwachten we uiteraard niet veel gezien hun jonge leeftijd, maar op deze manier kun je wel je jonge pony spelenderwijs laten wennen aan het meegaan op wedstrijd en de daarbij behorende ambiance. De pony’s zullen in de baan steun hebben aan elkaar en natuurlijk aan jou als ruiter of amazone.

Clinicgever Rachell Fokker zal de combinaties tijdens deze clinic voorzien van positieve feedback en tips om thuis weer mee aan de slag te gaan. Rachell heeft vroeger in haar ponytijd meerdere pony’s succesvol internationaal uitgebracht en ook proeven zoals bij het DPC gereden worden zijn haar niet onbekend, ze heeft de Divoza Cup met meerdere pony’s gewonnen.

De verrichtingen die gevraagd zullen worden zijn afhankelijk van de leeftijd van de pony. Tijdens de clinic zul je als ruiter/amazone mondeling tips krijgen van onze ervaren jury en natuurlijk hopen we dat je daar thuis weer fijn mee verder kan oefenen! En wie weet zien we jou en/of je pony dan volgend jaar terug  tijdens onze DPC dressuurselecties?

Opgeven kan door middel van het sturen van een mail naar: info@dutchponychampionship.nl
Zet in het onderwerp: ‘’Opgave clinic finaledag’’
En geef hierin de volgende gegevens door:
– Naam en leeftijd van de ruiter
– Naam, leeftijd, geslacht, geboortedatum en de vader van de pony & stokmaat (of aangeven: C/D of E pony)

Het is voor deze clinic niet verplicht om je pony Nederlands te hebben geregistreerd en ook 18+ ruiters mogen meedoen! Tevens is een officiële KNHS meting niet verplicht voor deze clinic. Kosten voor deze clinic zijn €20 per combinatie.

Flyer