Na zeven hele mooie dressuur voorselecties door heel Nederland is het nu eindelijk het moment om de finalisten voor de finale bekend te gaan maken. De rekenkamer van het Dutch Pony Championship heeft alle uitslagen verwerkt en heeft de totaalstanden opgemaakt. Vol trots kunnen wij een collectie talentvolle dressuurpony’s uitnodigen voor de finale op 3 september in IJsselmuiden.

Voel je welkom
Wij hopen dat wanneer je niet bent geselecteerd voor de finale wij jullie wel mogen ontvangen als bezoeker! Kom gezellig je leeftijdsgenoten aanmoedigen, ontmoet fokkers van (sport)pony’s en misschien spot je wel de vader van je (toekomstige) veulen. Het belooft een fantastische dag te worden met een gemoedelijke sfeer en gratis entree!

Amazone Faye Lynn Zwaneveld met Poseidon's Genovia | Sanimage

Juryleden
Tijdens de finale zullen de dressuurpony’s in drie leeftijdscategorieën beoordeeld worden door Tommie van Puijenbroek-Visser & Yessin Rahmouni, twee heren die hun sporen meer dan verdiend hebben in de dressuursport. Tommie rijdt meerdere paarden internationaal op grand prix niveau, is officieel KNHS jurylid en allround inzetbaar voor clinics en trainingen, zijn partner deze dag tussen de witte hekjes, Yessin Rahmouni, heeft Olympische spelen dressuur gereden!

Inschrijving springpony’s
De inschrijvingen voor springpony’s in de leeftijdscategorie vier, vijf en zes jaar stromen binnen, wij vinden het te gek dat je de uitdaging aangaat! Wist je dat je nog steeds kunt aanmelden? We hebben fantastische geldprijzen voor zowel de winnaars als de fokker van de winnende pony’s. Ontmoet Rob Ehrens, ons jurylid tijdens de talentenjacht opzoek naar de beste springpony van Nederland en toon jouw pony zo goed mogelijk over twee parcoursen in de fantastische ambiance van de Deltaruiters.

Ben je benieuwd naar de geselecteerde dressuurpony’s voor de finale? Klik hier
Tot ziens in IJsselmuiden op 3 september, aanvang 10:00 uur.

Amazone Ize Herwers met Coco | STS Photography