Sponsoren zijn voor een stichting ontzettend belangrijk. Naast de nieuwe sponsoren zetten we ook graag de sponsoren in het zonnetje waar we de afgelopen jaren al mee hebben samengewerkt. We zijn hen ontzettend dankbaar voor hun verlenging en ondersteuning!

KOLTEC
KOLTEC werd in 1942 opgericht in Breda en is dé specialist in schrikdraadapparaten en aanverwante producten, precies wat u nodig heeft om uw paarden veilig buiten te zetten! Het familiebedrijf beschikt over eigen spuitgietmachines, trafowikkelmachines en printplatenproductie, waardoor ze de gehele productie in eigen huis kunnen houden.

Directeur Hilko Dammer vertelt waarom hij de DPC een warm hart toedraagt: “Als persoon en als ondernemer voel ik me betrokken bij de paardensport. En wat is er dan mooier dan deze mooie evenementen te kunnen sponsoren? De ponyruiters hebben immers de toekomst! De jonge doelgroep is vaak het ondergeschoven kindje, omdat er veel aandacht uitgaat naar de topsporters.’’

HARTOG
Hartog; wie kent ze niet? De Hartog Family Farm biedt een topkwaliteit aan verschillende soorten paardenvoer op basis van vezels. Opgericht door paardenmensen, vóór paardenmensen. En dat doen ze al meer dan 70 jaar! De experts bij Hartog richten zich op de meest natuurlijke vorm van paardenvoeding, in de wetenschap dat een paard gezond van binnen een gelukkig paard is.

Marketing manager Marion Dubbeld: “We hebben hele goede pony’s in Nederland, ik kom ze vaak tegen bij klantbezoeken. Gelukkig weten pony-eigenaren ons te vinden, want ook pony’s varen wel bij goed ruwvoer. En laat dat nu net onze specialiteit zijn!”

ISO BAKKER
Iso Bakker Isolatiebedrijf is een – de naam zegt het al – isolatiebedrijf gericht op projecten in Noord- en Midden-Nederland. Ze leveren oplossingen op het gebied van thermische en akoestische isolatie, koeling en brandwerende isolatiesystemen. Ze werken o.a. voor installatiebedrijven, de overheid, industrie, en bedrijven die gespecialiseerd zijn in de ventilatietechniek. Ze hebben zowel nieuwbouw als renovatieprojecten in uitvoering en beschikken over zo’n 25 ervaren isolatiemonteurs en brandpreventieve applicateurs. Zoek je iets op het gebied van isolatie? Dan moet je bij Iso Bakker zijn!

Louis Roeters vertelt “Ik heb de competitie voor jonge sportpony’s op de voet gevolgd en was er onder andere bij tijdens de finales in IJsselmuiden. Ik juich het initiatief van harte toe. De Nederlandse sportpony’s zijn het immers waard om meer voor het voetlicht gehaald te worden.”

BTTS HORSETRUCKS
BTTS Horsetrucks verkopen paardenvrachtwagens voor zowel het B-rijbewijs als de grote paardenvrachtwagens (C1/C) met living. Onmisbaar natuurlijk in de paardensport! De wagens kunnen geheel naar wens worden samengesteld, maar ze leveren tevens vrachtwagens (nieuw en gebruikt) uit voorraad.

Klantvriendelijkheid staat bij hen hoog in het vaandel; de servicemedewerkers van BTTS staan klaar om uw paardenauto in optimale conditie te houden. De uitgebreide werkplaats is van een APK straat voorzien. Ze bieden alles onder één dag aan, want ook voor regulier onderhoud en carrosseriewerk kunt u bij ze terecht.

BTTS staat dus vooral voor klantvriendelijkheid. Eigenaar Piet Boelhouwers: “We helpen ook graag met het maken van de juiste keuze voor een toekomstige paardenwagen. We houden rekening met alle wensen en zorgen voor de juiste oplossing. Zoals je hier ziet, is er nogal wat keus. Voor een kleine vrachtwagen voor twee paarden of pony’s, heb je bijvoorbeeld maar een B-rijbewijs nodig. Het kan ook zijn dat je wekelijks met een heel koppel paarden op pad gaat, dan bieden wij ook volop mogelijkheden. We kunnen een vrachtwagen geheel naar je eigen wensen samenstellen. Kijkje nemen?”

EQUISPORT PROJECTS
Equisport Projects is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het realiseren van voorzieningen in de paardenhouderij. Van stallenbouw en stalinrichting tot het aanleggen en onderhouden van manegebodems, het plaatsen van omheiningen en nog veel meer. Ook de totale bouw en inrichting van maneges en stoeterijen nemen zij voor hun rekening.

Dirk Neerincx:  “Ook de competitie is bedoeld voor de toekomst, zowel wat de pony’s betreft als de ruiters. Ik vind het belangrijk om daar een steentje aan bij te dragen. Vorig jaar was al veelbelovend; dit jaar kijk ik ook weer uit naar mooie en talentvolle combinaties. Heel leuk om het van dichtbij mee te maken als sponsor!”