De naam Koltec heb je waarschijnlijk al eens voorbij zien komen. Dit bedrijf is ons vorig jaar tijdens de competitie al gaan ondersteunen en daar zijn we heel blij mee! Aan het logo van Koltec kun je zien waar ze zich – al sinds 1945! – mee bezighouden: afrastering en schrikdraad.

Directeur Hilko Dammer vertelt waarom hij de DPC een warm hart toedraagt: “Als persoon en als ondernemer voel ik me betrokken bij de paardensport. En wat is er dan mooier dan deze mooie evenementen te kunnen sponsoren? De ponyruiters hebben immers de toekomst! De jonge doelgroep is vaak het ondergeschoven kindje, omdat er veel aandacht uitgaat naar de topsporters.”

Indrukwekkend
Dammer is onder de indruk van wat hij tot nu toe meegemaakt heeft van het DPC. “Ik hoor heel veel enthousiaste verhalen van deelnemers en publiek. De kwaliteit van de deelnemers is indrukwekkend en die kan na zo’n eerste (aanloop)jaar alleen nog maar toenemen. Dat belooft veel goeds voor de competitie van dit jaar en we zijn dan ook graag weer van de partij als sponsor.”

Kwaliteit voorop
“Afrastering is natuurlijk enorm belangrijk”, besluit Dammer. “De omheining móet in orde zijn omdat uw belangrijkste bezit dan veilig in de wei of paddock kan staan. Je moet er toch niet aan denken dat je pony of paard ontsnapt? KOLTEC zorgt ervoor dat uw geliefde dieren niks overkomt.”

Familiebedrijf
KOLTEC is nog steeds een familiebedrijf, dat zich gespecialiseerd heeft in de productie en toepassing van elektrische afrasteringen. Alle apparaten en een deel van de accessoires die KOLTEC verkoopt worden in Breda geproduceerd, geassembleerd en verpakt. Het is dus een echt Nederland product dat u aanschaft.

Nederlands vakwerk
KOLTEC heeft een eigen technische staf die de reparaties uitvoert en storingen oplost. “We werken ook continu aan nieuwe apparatuur. Doordat reparatie en ontwerp in één hand zijn, kan nóg betrouwbaardere apparatuur ontwikkeld worden en/of aangepast worden aan de hand van de opgedane ervaring. Gebruikers krijgen niet voor niets vijf jaar garantie bij aanschaf van KOLTEC-apparatuur.”

Visitekaartje
“Tevreden eindgebruikers zijn het belangrijkste visitekaartje van ons bedrijf”, aldus Dammer. “KOLTEC produceert veel artikelen zelf, en dus kan er flexibel op de vraag ingesprongen worden. Wij hebben de meeste artikelen doorlopend op voorraad en kunnen daardoor met een zeer hoge leverbetrouwbaarheid onze snelle leverservice waarmaken. Onze visie is dat we onze klanten behandelen zoals we zelf graag behandeld zouden willen worden.”

Informatie over KOLTEC: www.koltec.nl