Je had het wellicht al gelezen in onze nieuwsbrief: de wedstrijd op 25 juni vindt niet in Midden Beemster plaats, maar in Vorden, op de prachtige locatie van Dressuurstal Seren. Zo krijg je ook als je in het oosten van het land woont de kans om deel te nemen aan een selectiewedstrijd in de buurt.

Opgeven Wil je je aanmelden voor deze wedstrijd? Dat kan nog via https://dutchponychampionship.nl/opgaveformulier/

Wedstrijdkalender Hieronder nog even e volledige wedstrijdkalender: 18 juni: Werkendam 25 juni: Vorden 2 juli: De Mortel 9 juli: Schoonebeek (Zuidenveld) 23 juli: Tolbert 30 juli: Lunteren 17 augustus: Lunteren Finale 3 september: IJsselmuiden (dressuur én springen)

Twee beste resultaten tellen mee Als je je hebt ingeschreven voor de Dutch Sportpony Championship-competitie, dan weet je vast al dat je met je vier-, vijf- of zesjarige dressuurpony aan drie wedstrijden mag deelnemen. De twee beste resultaten tellen mee om te bepalen of je voldoende punten hebt behaald om mee te mogen doen aan de finale in IJsselmuiden.

We herhalen ook nog eens: voor springpony’s zijn er géén voorrondes. Je jonge springpony mag je rechtstreeks opgeven voor de exclusieve finale op 3 september mits je aan de selectie eisen voldoet.

Social media Volg je ons al op social media? Je leest hier het laatste nieuws en andere leuke weetjes. Ga je je opgeven? Vergeet dan niet om dat te laten weten op social media en ons te taggen : Insta #DutchPonyChampionship of Facebook @Dutchponychampionship. Ook als je aan het trainen bent, vinden we het superleuk als je ons tagt!

Nieuwsbrief Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Stuur dan een mailtje naar info@dutchponychampionship, dan lees je in één keer al het laatste nieuws over het Dutch Pony Championship.