De deelnemers voor de selectiewedstrijden voor het Dutch Pony Championship stromen binnen. Dat vinden we geweldig, want we hopen natuurlijk op hele leuke rubrieken, met zoveel mogelijk fantastische pony’s! Het aantal combinaties/pony’s kan per wedstrijd verschillen, dat is aan de organisatie. Wil je je pony nog opgeven, doe dat dan dus snel!

Voor de dressuurpony’s zijn er zeven wedstrijden in verschillende regio’s waar je punten kunt behalen voor de finale; springpony’s kunnen direct worden ingeschreven voor de finale. Nog even ter herinnering: het maximaal aantal wedstrijden waaraan een dressuurpony mag deelnemen is drie; de twee beste twee resultaten tellen mee om voor deelname aan de finale in aanmerking te komen.

Alle talentvolle pony’s welkom
Denk jij dat je een hele goede pony hebt, dan ben je van harte welkom, of dat nu een New Forestpony is, of een NRPS’er of een Connemara of andere sportpony of … het maakt echt niet uit, iederéén met een talentvolle pony is van harte welkom! Valt je pony in de (stokmaat)categorie C, D of E schrijf je dan vooral in.

Niet zomaar een wedstrijd
Van elke voorronde maken we mooie dag. Ten eerste wordt je pony beoordeeld door een superleuke en deskundige jury. Nee, we zeggen nog niet wie, dat maken we héél binnenkort bekend. Dus sowieso is het een mooie ervaring voor jou en je pony en leren jullie ervan. Daarnaast worden er op elke wedstrijd foto’s gemaakt die we delen op Insta en Facebook. De winnaars per voorronde ontvangen mooie linten én worden na afloop geïnterviewd. ‘Jouw’ verhaal – met foto – is dan te lezen op onze site!

Finale op 3 september
Op die finaledag, op 3 september in IJsselmuiden, wordt het nog spannender, want dan maken we de allerbeste, meest talentvolle, pony’s bekend en worden de kampioenen gehuldigd. Er zijn fantastische prijzen te winnen en we laten niemand met lege handen naar huis gaan.

Vraagprogramma
Alle voorwaarden vind je in het vraagprogramma

Wedstrijdkalender
Kijk snel naar de datums voor de voorselecties.

Het opgaveformulier kan je hier vinden.